Τέσσερις ομάδες συνεχίζουν αήττητες στα γήπεδα της ΕΠΣΗ

Σε πλήρη εξέλιξη και με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της σεζόν 2023-24 στα γήπεδα της ΕΠΣΗ. 

Έχοντας φτάσει σχεδόν στον τελευταίο μήνα του 2023 το ???????????????????????????????????????? εντόπισε και σας παρουσιάζει τις ομάδες που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την ήττα στο πρωτάθλημα τους, συνεχίζοντας παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας στην κατηγορία που αγωνίζονται.

Στην Α1 ΕΠΣΗ, ο Ηρόδοτος συνεχίζει ακάθεκτος προς τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να μαζέψει 30 βαθμούς στις πρώτες 10 αγωνιστικές κάτι που τον αφήνει μόνο πρώτο στην βαθμολογία.

ADVERTISING

Στην Α2 ΕΠΣΗ μετά την ήττα της Ανάληψης από το Άλογο και των Δειλινών από τις Ασίτες, το Ασήμι παρέμεινε η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, μένοντας έτσι μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου.

ADVERTISING

Στην Β1 ΕΠΣΗ, η Χαραυγή μοιάζει ανίκητη, αφού σε κάθε παιχνίδι προσφέρει σκορ και θέαμα. Έτσι λοιπόν το σύνολο του Μιχάλη Δεληγιάννη, έχει καταφέρει σε έξι παιχνίδια να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες και είναι μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην Β2 κατηγορία ο Μαραθώνας είναι αυτός που κρατάει την κορυφή της βαθμολογίας και τον έλεγχο της κατάστασης προς τον τίτλο, αφού σε επτά παιχνίδι έχει κερδίσει τα πέντε και έχει δύο ισοπαλίες αγνοώντας την ήττα…

ADVERTISING

Οι τέσσερις ομάδες εντυπωσιάζουν στα πρωταθλήματα τους και στοχεύουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, ώστε να κάνουν κάθε εβδομάδα και ένα βήμα προς τον στόχο…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ