Στο «Γεντί Κουλέ» ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Ο ηρακλείωτης επιθετικός βρίσκεται στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την αποχώρηση του από την ομάδα, όμως ο Γιώργος Γιακουμάκης διατηρεί στενές σχέσεις με όλο τον οργανισμό του ΟΦΗ, ενώ ξεχωριστή είναι η σχέση που έχει με τον ιδιοκτήτη, Μιχάλη Μπούση.

Με τη σεζόν στο MLS να έχει ολοκληρωθεί ο «Γιακούμ» βρίσκεται στο Ηράκλειο και την ευκαιρία είναι το «Γεντί Κουλέ» για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ΟΦΗ να αντιμετωπίζει τον Βόλο για την 12η αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα είχε θερμό τετ – α – τετ στις εξέδρες με τον Νίκο Μαχλά ο οποίος βρίσκεται επίσης στο γήπεδο. Άλλωστε τους δύο τους, πέρα από την κοινή καταγωγή από το Ηράκλειο και την παρουσία και των δύο στον ΟΦΗ, τους συνδέει η… Ολλανδία, καθώς αμφότεροι μεγαλούργησαν στα ολλανδικά γήπεδα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...