ΕΠΣΗ: Οργανώνονται για το παιδικό πρωτάθλημα – Προθεσμία συμμετοχών μέχρι την Παρασκευή (01/12)

Σηκώνει… μανίκια η ΕΠΣΗ για την διεξαγωγή του 12ου Παιδικού πρωταθλήματος, όπου την Πέμπτη (23/11) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία εκπροσώπων και προπονητών των ακαδημιών.

Αποφασίστηκε όπως ξεκινήσουν άμεσα οι δηλώσεις συμμετοχής με αυστηρή προθεσμία έως την επόμενη Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα καταρτιστεί το πρόγραμμα και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των αγώνων. Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνονται μηνιαίες συναντήσεις ανάμεσα στην ΕΠΣΗ και τις Ακαδημίες για το παιδικό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Στην ενότητα «ΈΝΤΥΠΑ», στο επίσημο σάιτ της Ένωσης,  έχει αναρτηθεί η δήλωση συμμετοχής στο Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΗ 2023-2024.

Μπορείτε πατώντας ΕΔΩ να την κατεβάσετε, να την εκτυπώσετε και να την συμπληρώσετε.

Η σχετική ενημέρωση: «Ξεκινούν οι διαδικασίες για την διοργάνωση του 12ου Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ και χθες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων και προπονητών Ακαδημιών.

ADVERTISING

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών κ. Βαγγέλης Παπαγγελής αναφέρθηκαν στην φετινή διοργάνωση και έγινε ανταλλαγή απόψεων με τους παριστάμενους.

Αποφασίστηκε όπως ξεκινήσουν άμεσα οι δηλώσεις συμμετοχής με αυστηρή προθεσμία έως την επόμενη Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα καταρτιστεί το πρόγραμμα και θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των αγώνων.

ADVERTISING

Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνονται μηνιαίες συναντήσεις ανάμεσα στην ΕΠΣΗ και τις Ακαδημίες για το παιδικό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ