Για την επιστροφή στις νίκες η Φαιστός – «Μια κακή παρένθεση»

Με το… βλέμμα στον Κόροιβο είναι στραμμένη η Φαιστός, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από το Λίντο.

Στις τάξεις της ομάδας, υπάρχει μια μικρή απογοήτευση από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, με την εικόνα να προβληματίζει παίκτες και τεχνικό τιμ, ωστόσο απάντες έχουν αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Κόροιβο, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Ο προπονητής της Φαιστού Γιάννης Νικολιδάκης δεν θα υπολογίζει στον τραυματία Σημαιάκη και τον ανέτοιμο Πρένγκα, με τη προετοιμασία για το παιχνίδι να ολοκληρώνεται το απόγευμα της Παρασκευής.

ADVERTISING

«Μετά την ήττα από το Λίντο υπάρχει απογοήτευση, ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε η εικόνα μας, μας προβλημάτισε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι με τον Κόροιβο στις καλές εμφανίσεις, έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα, με το ματς με το Λίντο να αποτελεί μια κακή παρένθεση. Το αφήνουμε πίσω και ξεκινάμε μια νέα αρχή, ώστε να συνδυάσουμε με καλό ποδόσφαιρο, θετικά αποτελέσματα», ανέφερε ο Γιάννης Νικολιδάκης για την αναμέτρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ