Μόνο νίκη ο στόχος του ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο – Ανοίγει η αυλαία στο «Γεντί Κουλέ»

Επιστρέφει το πρωτάθλημα της Super League μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, με το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο να ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» στις 18:15 (LIVE ????????????????????????????????????????) τον Βόλο, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη.

Ο Όμιλος προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, με τελευταία του νίκη να είναι κόντρα στην ΑΕΚ και υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, ενώ ο Βόλος, με νέο τεχνικό τον Άνχελ Λόπεθ θέλει να ξεφύγει από την τελευταία θέση.

ADVERTISING

Εκτός αποστολής από τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση, έμειναν οι Μάρκο Μπάκιτς, Τοζν Τοράλ, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο τιμωρημένος Πραξιτέλης Βούρος και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Μάνουελ Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.

Η αποστολή της ομάδας: Χριστογεώργος, Baumann, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Κουτεντάκης, Gallegos, Glazer, Mellado, Αποστολάκης, Neira, Riera, Mosquera, Phellype, Dicko.

Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος ταξίδεψε στο Ηράκλειο με έναν τερματοφύλακα, καθώς μετά τον Μάριο Σιαμπάνη που υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, οι Θεσσαλοί έχασαν και τον Συμεών Παπαδόπουλο, ο οποίος έπειτα από τις εξετάσεις που πραγματοποίησε διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη μηνίσκου.

ADVERTISING

Αναλυτικά η 20άδα του Βόλου: Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Κόμπα, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μωραϊτης, Γκαρσία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ