Στη Λετονία για φιλικό παιχνίδι οι Παλαίμαχοι του ΑΟΑΝ!

Το καθιερωμένο τους ταξίδι για ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι πραγματοποιούν και φέτος οι Παλαίμαχοι ΑΟΑΝ.

Έπειτα από τη μικρή παρένθεση των περασμένων ετών στον… απόηχο του κορονοϊού, προορισμός αυτή τη φορά η Λετονία και η πρωτεύουσα της Ρίγα, η λεγόμενη και ως… στέμμα της βαλτικής.

Όπως αναφέρει το anatolh.com, η αποστολή της ομάδας του Αγίου Νικολάου η οποία συνήθιζε μια φορά το χρόνο να πραγματοποιεί την επίσκεψή της σε ευρωπαϊκές χώρες εκπροσωπώντας τον σύλλογο του ΑΟΑΝ, το Λασιθιώτικο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αποτελείται από είκοσι άτομα, παίκτες και συνοδοί, έχοντας παραμείνει μια καλή παρέα η οποία διαρκώς μεγαλώνει και προστίθενται νέα άτομα, επανεκκινώντας ξανά αυτά τα ξεχωριστά ταξίδια για τους ίδιους, αλλά σίγουρα και για το σωματείο του Αγίου Νικολάου.

ADVERTISING

Κάνοντας γνωστό το όνομα του ΑΟΑΝ και τη Κρήτης και εκτός συνόρων. Ορισμένες από τις χώρες τις οποίες έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν είναι οι Γερμανία, Λιθουανία, Ολλανδία, Σερβία, Εσθονία, Φινλανδία, Σλοβακία, Τσεχία, Πολωνία, όπου αντιμετώπισαν κάποιους γνωστούς και ιστορικούς συλλόγους.

Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το πρωί, ενώ το φιλικό με τοπική ομάδα Παλαιμάχων έχοντας γίνει επαφή με τρεις ομάδες και μια εξ αυτών θα φιλοξενήσει τους «κυανόλευκους», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15.00. Μάλιστα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο, ο αγώνας θα γίνει σε κλειστό γήπεδο κανονικών διαστάσεων 11×11.

Πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα η οποία έχει προγραμματιστεί την επόμενη Τετάρτη (29/11), οι Αγιονικολιώτες θα επισκεφθούν και την Εσθονία και την πόλη του Ταλίν εκεί όπου υπήρχε σκέψη για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς όμως να κλειστεί, αλλά και τη Φινλανδία και την πόλη του Ελσίνκι.

ADVERTISING

Την αποστολή συγκροτούν οι Στεφανάκης Γιώργος, Αλέξης Δημήτρης, Τζώρτζης Ηλίας, Μανδουράρης Γιάννης, Χατζηνικολάου Γιάννης, Πασάς Νίκος, Γρηγοράκης Βαγγέλης, Φιορέτζης Μανόλης, Ράπτης Δημήτρης, Κήπουλας Παναγιώτης, Παπαδογιαννάκης Λουκάς, Πιθαρούλης Φώτης, Μουρτζάκης Νίκος, Γεωργίου Μενέλαος, Μαρίνος Γιάννης, Λαέρτης Ντενέκος, Ψυλλάκης Γιώργος, Δατσέρης Νίκος, Δρακάκης Στάθης, Τζώρτζης Κωστής.

 

 

πηγή: anatolh.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ