Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Βόλο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Βόλο (24/11, 18:15 LIVE ????????????????????????????????????????), με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι.

Αυτοσκοπός των «ασπρόμαυρων» είναι η επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Λιθουανό τεχνικό να μην υπολογίζει τους Μπάκιτς, Τοράλ, Θεοδοσουλάκη, τον τιμωρημένο Βούρο, καθώς και τους Σωτηρίου, Καλαφάτη και Σημαντηράκη.

Αναλυτικά η αποστολή: Χριστογεώργος, Baumann, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Κουτεντάκης, Gallegos, Glazer, Mellado, Αποστολάκης, Neira, Riera, Mosquera, Phellype, Dicko.

ADVERTISING

Η σχετική ενημέρωση: «Με προπόνηση που έγινε στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” και περιελάμβανε στατικές φάσεις και τελειώματα φάσεων, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (24/11) αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ.

Οι Marko Bakic και Jon Toral συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης. Οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως ο τιμωρημένος, Πραξιτέλης Βούρος και οι Δημήτρης Σωτηρίου, Μάνουελ Καλαφάτης και Ηλίας Σημαντηράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ