Ασύλληπτη ματσάρα και πρόκριση στη παράταση για το Ασήμι!

Ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, δύο ομάδες που προσέφεραν ένα εξαιρετικό θέαμα, ένα απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι, με το Ασήμι να παίρνει τη πρόκριση στη παράταση, επικρατώντας του Λίντο με 2-3 (2-2 κ.δ.)!

22/11/2023 18:00
2η φάση - Κύπελλο ΕΠΣΗ - 2023-24

ADVERTISING

Με το.. καλημέρα το Ασήμι έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 2ο λεπτό ο Χασουράκης πέρασε κάθετα στον Χατζηκωνσταντίνου, ο οποίος πλάσαρε, με τον Ντάγκινη να διώχνει σε κόρνερ με τα πόδια.

Στο 11’, ο Δημήτρης Ντάγκινης έκανε τη σέντρα, κάπου κόντραρε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Παπάζογλου πήρε τη κεφαλιά, μπλόκαρε ο Δαμιανάκης.

Δύο λεπτά αργότερα το Λίντο ανοίγει το σκορ, όταν μετά από φάουλ και αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ασημίου, ο Φρέσκος από την γραμμή πάνω, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

ADVERTISING

Στο 21΄η απάντηση για το Ασήμι! Ωραία βαθιά μπαλιά από Χατζάκη σε Ψωμά, αυτός έκοψε και ο Ρεμούνδος με διπλή προσπάθεια κάνει το γκολ για το 1-1!

Όμως το Λίντο πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 27’, με τον Ορφανουδάκη να κερδίζει πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, ευστόχησε για το 2-1! Στο 40΄ άγγιξε την ισοφάριση το Ασήμι, όταν από βαθιά μπαλιά του Μήτρου, ο Ρεμούνδος βρέθηκε απέναντι από τον Ντάγκινη, όμως αστόχησε, ενώ στο 44’ ο Ψωμάς από καλή θέση έκανε το σουτ, η μπάλα είχε κατεύθυνση στα δίχτυα, με τον Αδαμάκη να απομακρύνει.

Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45’ με το Λίντο να είναι κοντά στο 3-1, όμως ο Δαμιανάκης με απίθανη εξ’ επαφής επέμβαση, σε προσπάθεια του Παπάζογλου, να κρατάει το σκορ στο 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

ADVERTISING

Στην επανάληψη, το Λίντο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 47’, με τον Μαυρή να αστοχεί από τη μικρή περιοχή μετά από γύρισμα. Στο 49’ ο Αβανίδης έκανε τη σέντρα, ο Ρεμούνδος πήρε τη κεφαλιά, λίγο άουτ.

Το Ασήμι στο 53’ ισοφάρισε σε 2-2, όταν ο Χατζάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Ξαγοραράκης με προβολή έφερε το ματς στα ίσα! Στο 59’ ο Δαμιανάκης αντέδρασε εκπληκτικά σε σουτ του Μαυρή, αποκρούοντας εντυπωσιακά!

Στο 67’ ο Πρίφτης βρέθηκε απέναντι από τον Ντάγκινη, με τον δεύτερο να τον νικάει, κρατώντας το 2-2! Στο 73΄νέα μεγάλη επέμβαση από τον τερματοφύλακα του Λίντο, με τον Χατζάκη να εκτελεί το φάουλ,  τον Ξαγοραράκη να παίρνει τη κεφαλιά, με τα πόδια έδιωξε ο Ντάγκινης!

ADVERTISING

Στη συνέχεια, δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο, πέρα από μια φάση στο 88′, όπου ο Μακράκης άθελα του πήγε να βάλει αυτογκόλ, με τον Δαμιανάκη να βρίσκεται σε σωστή θέση και να απομακρύνει, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν την κανονική διάρκεια με σκορ 2-2 και οδηγήθηκαν στην παράταση!

Στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου, το Ασήμι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πρίφτη, με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση, γράφοντας το 2-3! Στο 110′ ο Δαμιανάκης έδειξε τη κλάση του, αποκρούοντας διπλή προσπάθεια του Ορφανουδάκη, κρατώντας το 2-3 για την ομάδα του! Το Λίντο έψαξε την ισοφάριση, στο 120′ ο Προβυδάκης πήρε τη κεφαλιά, με τον Δαμιανάκη να μπλοκάρει.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με το Ασήμι να παίρνει μια επική πρόκριση, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, κόντρα σε ένα εξαιρετικό Λίντο! Το Λίντο πάντως έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, κυρίως για ένα πέναλτι στο δεύτερο μέρος.

ΛΙΝΤΟ
ΑΣΗΜΙ

Αρχικές συνθέσεις

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ