Φιλική νίκη της Κ19 του Γιούχτα επί της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ

Φιλικό ξεμούδιασμα για τις Κ19 του Γιούχτα και Μικτή Κ16, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 1-0.

Η ομάδα των Αρχανών συνεχίζει τη προετοιμασία της για την έναρξη του πρωταθλήματος, με τη πρώτη σέντρα να γίνεται στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ πρώτο φιλικό για την Μικτή Κ16 Ηρακλείου, με τον Βασίλη Μπαστάκη να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα, αποτελώντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις, καθώς ήταν προπονητικού χαρακτήρα, με τον Γιούχτα να απειλεί με τον Μηναδάκη στο 14′ με το σουτ του να περνάει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα προηγήθηκε με τον Μαυροζαχαράκη, μετά από φάουλ του Μούκα.

ADVERTISING

Λίγα πράγματα στην επανάληψη, με Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και Βασίλη Μπαστάκη να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουχτας Κ19: Καπετανάκης, Τσέρος, Δασκαλάκης, Θεοδοσίου, Μαυροζαχαράκης, Παπαδάκης, Ντάγια, Μούκα, Κώττας, Μηναδάκης, Καρπαθάκης

ADVERTISING

Έπαιξαν και οι: Μαλλιωτάκης, Σπυριδάκης, Τσαλόπουλος, Ντουράκης, Τσαβολάκης και Παναγιωτάκης.

Μικτή Κ16: Γιαλαμάς, Τζιράκης, Μενεγάτος, Τσέρος, Ζουραράκης, Βγόντζας, Μαυρογιάννης, Καλογιαννάκης Στ., Κουντούρης, Καλογιαννάκης Φ., Σταματάκης

Έπαιξαν και οι: Φώσκολος, Ντελής, Τριανταφύλλου, Χατζηιωάννου, Τζεβαχίρ Μούτσα, Κάββαλος, Ψαρολογάκης, Φεϊζουλάου, Καργάκης, Βαρδάκης, Κωστάκης Β.

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.