Μ. Καλαϊτζάκης: «Μας είχαν για τελειωμένους – Πάντα εκεί ο Μ. Λεμονάκης για εμένα και τον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟ Κρουσώνα, Μάνος Καλαϊτζάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ», οπού μίλησε για τους φετινούς στόχους των «ασπρόμαυρων», το νέο του ρολό, εκτός γηπέδων και τη διαφορετική φετινή φιλοσοφία στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάνος Καλαϊτζάκης αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από την ενεργό δράση σε μία τόσο νεαρή ηλικία, αλλά και για τα νέα του καθήκοντα, εκτός γηπέδου ως νέος γενικός αρχηγός της ομάδας του Κρουσώνα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη της Κυριακής απέναντι στο Τυμπάκι, ενώ η συζητήθηκε και η νέα φιλοσοφία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, που δίνει βάση στα νεαρά παιδιά του χωρίου και τις ακαδημίες, με τον Βασίλη Πλεσίτη στην τεχνική ηγεσία.

ADVERTISING

Ο Μ. Καλαϊτζάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ξεχωριστό ρόλο του Μάνου Λεμονάκη, ο οποίος παρότι έχει αποχωρήσει από την ομάδα, είναι πάντα για να τον βοηθήσει στον ρόλο του ως γενικός αρχηγός.

Αναφορικά με τη μάχη του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ, έθεσε ως ξεκάθαρο φαβορί τον Ηρόδοτο, λόγω της ιστορίας και των ποδοσφαιριστών του. Κλείνοντας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην πρόεδρου του ΠΑΟΚ, Κώστα Μπουμάκη που είναι πάντα δίπλα στον σύλλογο, ακόμη κι αν δεν βρίσκεται στον προεδρικό θώκο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ