Έβγαλε τον αγωνιστικό Γολγοθά και κοιτάζει μπροστά η Μινωική

Στο παιχνίδι με τον Ρούβα ολοκληρώθηκε μία δύσκολη περίοδος για τη Μινωική η οποία έδωσε εννιά αγώνες μέσα σε 30 ημέρες!

Ήταν δεδομένο πως από τη στιγμή που αναβλήθηκαν αγώνες της στο ξεκίνημα της χρονιάς λόγω του θέματος με το Μητρώο, πως η Μινωική θα είχε ένα βαρύ πρόγραμμα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ωστόσο αυτό σε συνδυασμό με τις πάρα πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, τους πολύ δυνατούς αντιπάλους που αντιμετώπισε και φυσικά τη συσσωρευμένη κούραση, δημιούργησαν έναν μήνα «φωτιά» στην ομάδα της Φορτέτσας.

Ο Απόστολος Παπακώστας χαρακτήρισε «Γολγοθά» αυτό το πρώτο κομμάτι της χρονιάς και δεν έχει άδικο, καθώς η «Μπάρτσα» έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στις 18/10, με την αναμέτρηση με τον Ρούβα για την 9η αγωνιστική να γίνεται στις 18/11.

ADVERTISING

Η εικόνα πάντως απέναντι στον Ρούβα ήταν εξαιρετική, με τη Μινωική να βγάζει ψυχή και πάθος στον αγωνιστικό χώρο παρά τα πολλά προβλήματα. Πλέον άπαντες ευελπιστούν πως με βάση αυτή την εικόνα και με δεδομένο πως το πρόγραμμα «χαλαρώνει» ενώ βασικοί παίκτες θα επιστρέψουν από τραυματισμούς, δημιουργεί αισιοδοξία πως θα βελτιωθούν και τα αποτελέσματα, για να βρεθεί η ομάδα στη θέση που της αξίζει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.