Επίσημο: Αντιστροφή έδρας μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκού

Επισημοποιήθηκε η αντιστροφή έδρας μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκού λόγω της προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών.

Η Superleague ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι θα γίνει αλλαγή της σειράς των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων κι έτσι το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός του Σαββάτου θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, στις 19:30, ενώ στον β’ γύρο οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις Σέρρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι, λόγω προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

ADVERTISING

Ως εκ τούτου, για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΠΑΟΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» στο Γήπεδο Τούμπας, το Σάββατο, 25.11.2023 και ώρα 19:30».

Τα σχόλια είναι κλειστά.