Βίντεο δείχνει τον Μπράμπετς να κυκλοφορεί μεθυσμένος σε δρόμο της Τσεχίας (vid)

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τον Μπράμπετς να περνάει μεθυσμένος τον δρόμο ήρθε να επιβεβαιώσει ουσιαστικά το πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο κόπηκαν από την αποστολή της Τσεχίας εκείνος και οι δύο συμπαίκτες του.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) πως κόπηκε από την αποστολή της Τσεχίας μαζί με τους Τσούφαλ και Κούχτα, επειδή παραβίασαν τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας. Οι τρεις παίκτες ξενύχτησαν μετά το παιχνίδι με την Πολωνία (ήρθαν ισόπαλοι 1-1) σε κέντρο διασκέδασης κι έτσι η ομοσπονδία της χώρας αναγκάστηκε να τους τιμωρήσει με αποκλεισμό.

Το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει κι ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου και δείχνει τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό του Άρη να περνάει περπατώντας μεθυσμένος έναν δρόμο στην Τσεχία ενώ κάποιος τρέχει και τον αγκαλιάζει για να τον πάρει και να πάνε προς την αντίστροφη κατεύθυνση, δείχνοντας πως εκείνη τη στιγμή δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε πως οι Τσέχοι δίνουν το βράδυ της Δευτέρας (20/11) παιχνίδι τελικό με την Μολδαβία για την πρόκρισή τους στο Euro, όπου πρέπει απλά να μην χάσουν για να καπαρώσουν την δεύτερη θέση.

ADVERTISING

Πηγή Gazzeta.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.