Γ. Κρητικός: «Δεν μπορούμε να ξαναρχίσουμε»

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κρητικός, μίλησε στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ, τονίζοντας πως δεν μπορούν να ξαναρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα και πως πρέπει να δουν τι θα κάνουν για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ κ. Κρητικός, ανέφερε«Εύχομαι σε όλους μας να είμαστε όλοι καλά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δικαιωθήκαμε στη θέση με αυτά που είπαμε στη προηγούμενη τηλεδιάσκεψη, πως ήταν αδύνατο με τις συνθήκες αυτές να υπάρξει επανέναρξη και σε αυτή τη θέση εμμένει η ομάδα του ΠΑΝΟΜ, διότι οι δυσκολίες δεν είναι μόνο υγειονομικές, είναι και οικονομικές, όπως επίσης και λειτουργικές για ένα ερασιτεχνικό σωματείο το πως θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο και μετά. Δεδομένα που βάζουν πολλές τρικλοποδιές στη λειτουργία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δεν κρύψαμε ποτέ, επειδή στη προηγούμενη σύσκεψη υπήρχαν κραυγές-φωνές, πολλοί Προέδροι των ομάδων πήραν αυτή την απόφαση γιατί φοβήθηκαν τα οικονομικά, φυσικά και υπάρχει φόβος όταν δεν υπάρχουν χορηγίες, εισιτήρια κτλπ, κανένας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, αυτό καταγράφουμε και αυτό θέλουμε.

Δεν μπορούμε να ξαναρχίσουμε, να συναντηθούμε σε μία τηλεδιάσκεψη ή εάν μας το δώσει ο χρόνος για να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε μελλοντικά για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ο επόμενος στόχος να βρεθούμε με προτάσεις για να κάνουμε καλύτερες τις συνθήκες του ποδοσφαίρου μας».