Ζ. Ντουλάκης: «Δεν ήμασταν καλή ημέρα – Θα προσπαθήσω να αλλάξω ότι προλαβαίνω»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και πλήρωσε ένα αμυντικό λάθος στάθηκε ο Ζαχαρίας Ντουλάκης μετά την ήττα της Γαρίπας από τις Ασίτες.

Ο ικανός τεχνικός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μίλησε και για το αμυντικό λάθος που τελικά έκανε την διαφορά στο παιχνίδι.  Παράλληλα τόνισε ότι βρίσκεται στην ομάδα μόλις μια εβδομάδα και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να αλλάξει κάποια πράγματα, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται  χωρίς διακοπή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν ήμασταν σε καλή ημέρα σήμερα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες χωρίς να τις καταφέρουμε να τις κάνουμε γκολ και ο αντίπαλος μας πλήγωσε μετά από ένα δικό μας λάθος. Οι Ασίτες με σωστή αμυντική τακτική πέτυχαν το γκολ κλείστηκαν πίσω και πήραν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια.

ADVERTISING

Είμαι εδώ μια εβδομάδα ότι προλαβαίνω να το αλλάξω θα το κάνω. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι να δουλέψουμε όλοι μαζί καθώς δεν υπάρχει χρόνος. Ήδη πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ