Γ. Φιολιτάκης: «Το γρήγορο γκολ του Ασημίου στην επανάληψη άλλαξε την ψυχολογία – Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα» (vid)

Για την εικόνα του αγώνα και το γεγονός πως το γρήγορο γκολ του Ασημίου στην επανάληψη άλλαξε την έκβαση του, αναφέρθηκε ο προπονητής της Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Φιολιτάκης.

Συγκεκριμένα είπε, πως το δεύτερο γκολ έφερε άγχος στην ομάδα του, ενώ χρειάζεται να βελτιωθούν αρκετά πράγματα ακόμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Προηγηθήκαμε με 2-0 και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 30’ περίπου. Στη συνέχεια ένα λάθος σε μια στατική φάση έβαλε τον αντίπαλο στο παιχνίδι και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, το γκολ του Ασημίου γύρισε εντελώς τη ψυχολογία.

ADVERTISING

Εμείς αγχωθήκαμε περισσότερο και δυστυχώς και στο τρίτο γκολ πληρώσαμε μια στατική φάση, είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλά παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή, η διαφορά έχει αυξηθεί από τους πρωτοπόρους, έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα εμείς, αν θέλουμε να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω. Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές μου, θα δούμε τι φταίει και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε, ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.