Γ. Ζαχαριουδάκης: «Προσωπικά συμφωνώ στην πρόταση να σταματήσουν τα πρωταθλήματα»

Ο εκπρόσωπος του Ζαρού, Γιώργος Ζαχαριουδάκης, στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ, ανέφερε πως το θέμα εκτός από ποδοσφαιρικό είναι και κοινωνικό και συμφώνησε με την πρόταση του Αντώνη Βλαχάκη για διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο εκπρόσωπος του Ζαρού κ. Ζαχαριουδάκης, τόνισε: «καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε για την πρόσκληση που πήραμε την τελευταία στιγμή, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Αναφορικά με όλο αυτό που βιώνουμε, το θέμα είναι εκτός από ποδοσφαιρικό, αλλά και κοινωνικό, σίγουρα όλοι τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι παράγοντες μας λείπει αυτή η δραστηριότητα, εμάς μας έχει επηρεάσει σε όλη τη κοινωνία. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για τη μη έναρξη της δραστηριότητας. Παρ’ ότι δεν έχω εξουσιοδότηση, προσωπικά συμφωνώ στην πρόταση του κ. Βλαχάκη να σταματήσουν τα πρωταθλήματα. Ξαναλέω προσωπικά και όχι εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Ζαρού».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.