Α1 ΕΠΣΗ: Ψηφίστε και αναδείξτε τον MVP της 9ης αγωνιστικής!

Η ένατη αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ολοκληρώθηκε και η δημοσιογραφική ομάδα του GRANDSPORT, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον MVP της αγωνιστικής.

Μετά την μεγάλη συμμετοχή στις πρώτες αγωνιστικές, η δημοσιογραφική ομάδα, συνεχίζει να επιλέγει από κάθε παιχνίδι έναν υποψήφιο και δίνει τη δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν βάσει αυτών, τον MVP της ένατης αγωνιστικής.

ADVERTISING

Ηρόδοτος-ΠΑΝΟΜ 2-0 / Κώστας Γαρεφαλάκης 

Μπορεί να αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο από τρομερή δική του ενέργεια έγινε το 2-0, που «καθάρισε» ουσιαστικά και την υπόθεση νίκης για την ομάδα, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να στραβώσει από τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων, ενώ ήταν δραστήριος, απασχολώντας την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Δαμάστα-Χερσόνησος 2-1 / Μανώλης Ζερβάκης

ADVERTISING

Τι κι ‘αν η Δαμάστα έμεινε πίσω στο σκορ (0-1), έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Μανώλη Ζερβάκη, που πέτυχε δύο γκολ, επικράτησε με ανατροπή 2-1, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στη σπουδαία αυτή νίκη.

Μινωική-Ρούβας 1-1 / Αντώνης Σαραφαλντίν

Ήταν πραγματικά ένα «μηχανάκι» του κέντρου, που «κατάπιε» ατελείωτα χιλιόμετρα και έκανε τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής

ADVERTISING

Μοχός-Ποσειδώνας / Μάνος Παπουτσάκης

Εξαιρετικός, άνοιξε το σκορ, όταν όλα έδειχναν πως το σκορ θα έμενε στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο με τρομερό σουτ έξω από τη περιοχή. Μόνιμη πηγή κινδύνου, είχε και δοκάρι στο δεύτερο, γενικότερα μια μεγάλη εμφάνιση.

Μοίρες-Τύλισος 4-2 / Στέλιος Αγριμάκης

ADVERTISING

Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε σε φανταστική ημέρα στη νίκη της ομάδας του με 4-2, έχοντας καταφέρει να έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ. Συγκεκριμένα σκόραρε τρεις φορές, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Ανθεστίων-Εργοτέλης 3-1 / Αλέξανδρος Αουίντα

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν εξαιρετικός για την ομάδα του Θραψανού, καθώς πέρα από το γκολ που πέτυχε για το 1-0, έδωσε την ασίστ στον Καρτάκη για το τρίτο γκολ και ήταν γενικώς μέσα σε όλες τις φάσεις για τους γηπεδούχους!

ΑΕΚ-Ρωμανός 1-4 / Μύρων Γιακουμάκης

Μία ακόμη νίκη για τον Ρωμανό, που συνδυάστηκε με καλή παρουσια αρκετών ποδοσφαιριστών του, αυτός όμως που ξεχώρισε λίγο παραπάνω, ήταν ο Μύρων Γιακουμάκης, καθώς πέραν του γκολ που έχει σημειώσει, έχει κάνει ένα απο τα καλύτερά του παιχνίδια και δείχνει ότι και φέτος θα αποτελέσει έναν κομβικό παίκτη για την ομάδα της Ελιάς.

ΠΑΟΚ-ΑΟΤ 2-1 / Άκης Κουράκης

Είναι ο ποδοσφαιριστής που δίνει ένα μεγάλο τρίποντο στην ομάδα του και αναγκάζει τον ΑΟΤ στην πρώτη του ήττα για φέτος. Ήταν πηγή κινδύνου στην εστία του Βλαχάκη και ξεχώρισε για το τέρμα που έδωσε τη νίκη.

This poll has ended (since 7 months).
Στέλιος Αγριμάκης (Μοίρες)
30.09%
Κώστας Γαρεφαλάκης (Ηρόδοτος)
18.47%
Αλέξανδρος Αουίντα (Ανθεστίων)
16.85%
Μύρων Γιακουμάκης (Ρωμανός)
12.61%
Μανώλης Ζερβάκης (Δαμάστα)
8.38%
Μάνος Παπουτσάκης (Μοχός)
7.30%
Άκης Κουράκης (ΠΑΟΚ)
3.42%
Αντώνης Σαραφαλντίν (Μινωική)
2.88%

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 στο www.grandsport.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ