Εθελοντική αιμοδοσία και προετοιμασία για προπονήσεις στον Ηρόδοτο

Ο πρόεδρος του Ηροδότου, Μιχάλης Γεωργιάδης, εκπροσώπησε την ομάδα, στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αίματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Παράλληλα, η ομάδα του Ηροδότου προετοιμάζεται προκειμένου να μπεί ομαλά και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων από αύριο (22/02) μετά από αποχή αρκετών μηνών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηροδότου: «Στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αίματος του Βενιζελείου Νοσοκομείου, εκπροσώπησε την ομάδα μας ο Πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος έδωσε και αίμα. Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης και μία κορυφαία πράξη ευθύνης και προσφοράς απέναντι στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

ADVERTISING

Παράλληλα, παίκτες και προπονητικό τιμ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου η ομάδα να μπεί ομαλά και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων από αύριο μετά από αποχή μηνών, τηρώντας βέβαια ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο και φυσικά όποιες άλλες οδηγίες δωθούν, ώστε αν και εφόσον ανακοινωθεί στο μέλλον η επανέναρξη του πρωταθλήματος και η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content