Στα «σκαριά» νέα τηλεδιάσκεψη στον 10ο όμιλο!

Νέα τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσουν οι εκπρόσωποι των ομάδων του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των ομάδων, τις τελευταίες ώρες «κρέμονται» από το ακουστικό τους, συζητώντας μεταξύ τους για τις επόμενες κινήσεις τους και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, με έναν ικανό αριθμό ομάδων του 10ου ομίλου, να δηλώνει ενάντια στην απόφαση επανέναρξης κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και επισήμως από τις ίδιες.

Όσο αναφορά τώρα το… μετά, οι ομάδες τις επόμενες ώρες θα καθίσουν και πάλι για να συζητήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα υπάρξει κοινή επιστολή-ανακοίνωσή ή εάν θα εκδοθεί ανακοίνωση μέσω της οποίας θα διαχωρίζονται οι «θέσεις» κάθε σωματείου.

ADVERTISING

Η αρχική πρόταση για διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Δευτέρα (22/2), συζητιέται μεταξύ των ομάδων, όμως την ίδια ημέρα υπάρχει και η τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣ Ηρακλείου μεταξύ των σωματείων και ως εκ τούτου υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει νωρίτερα ή αργότερα.

Αυτά που τονίζουν μεταξύ τους πάντως οι άνθρωποι των ομάδων της Γ Εθνικής, δεν είναι άλλα από τα τρία βασικά ερωτήματα που θέτουν, δηλαδή πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πότε θα ολοκληρωθεί, ποιος θα καλύψει τα τεστ και με τι προκήρυξη θα διεξαχθεί; Αυτά τους «βασανίζουν» και εάν δεν λάβουν απαντήσεις σε αυτά όπως αναφέρουν, δύσκολα θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content