Μ. Καουκάκης: «Στα θετικά η επιστροφή του Ζαφείρη, να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε»

Ο Μανώλης Καουκάκης μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την αναμέτρηση του Μοχού με τον Εργοτέλη, αλλά και το ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε πως στον Μοχό δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με τους βαθμούς που έχουν μαζευτεί ως τώρα. Μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής τόνισε πως πρόκειται για μία δυνατή και νεανική ομάδα, όμως είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του Ζαφείρη για να βοηθήσει επιθετικά τον Μοχό.

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας ανέφερε πως ο Μοχός είναι ένα καινούργιο σύνολο που χτίζεται και θα φανεί το που θα καταλήξει.

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει στα πρώτα παιχνίδια, όμως σίγουρα δεν απογοητευόμαστε καθώς είναι αρχή και είναι νωρίς για όλες τις ομάδες.

Τη Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό με μια καλή νεανική ομάδα. Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει η μεγαλύτερη έλλειψη επιθετικά της ομάδας, που είναι ο Ζαφείρης, έτσι εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε και θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι, να μπούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, καθώς ερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα και με μια νίκη θα ανέβουμε στο βαθμολόγιο πίνακα.

Όσο αφορά τους στόχους της ομάδας, όπως έχω ξανά πει είμαστε νέα ομάδα, τώρα φτιαχνόμαστε, όποτε δεν μπορώ να μιλάω ούτε για πεντάδες, αλλά ούτε για σωτηρίες. Βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε ματς και σίγουρα θα προσπαθούμε να κερδίζουμε το κάθε αντίπαλο οποίος και να είναι αυτός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ