Με τις γνωστές απουσίες για το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο ο Ρωμανός!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ρωμανού για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Τύλισο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Έχοντας την ψυχολογία μετά το σημαντικό διπλό στην έδρα του Μοχού, ο Ρωμανός προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα για το εντός έδρας παιχνίδι με την Τύλισο, έχοντας αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τον κρατήσει ψηλά βαθμολογικά και θα του δώσει έξτρα κίνητρο για την δύσκολη συνέχεια.

Ο Κώστας Ταβλαδωράκης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στις αδυναμίες της ομάδας και ευελπιστεί ότι θα η ομάδα του θα παρουσιάσει ανάλογη εικόνα με αυτή κόντρα στον Μοχό ή και ακόμα καλύτερη, ώστε να έρθουν τρεις ακόμα βαθμοί.

ADVERTISING

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ικανός τεχνικός δεν θα έχει ξανά τον Κρανιωτάκη, ο οποίος μετά την επέμβαση, έχει ξεκινήσει τρέξιμο και δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ θα διαφυλαχτεί και ο Βενιζέλος Ανυφαντάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στην γάμπα.

Άπαντες στον Ρωμανό γνωρίζουν ότι είναι ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες και για τον λόγο αυτόν θα μπουν μέσα συγκεντρωμένοι για να επιβάλουν το ρυθμό τους, ώστε να έρθει το τρίποντο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ