Νέα τηλεδιάσκεψη ΕΠΣΗ-Επιτροπής Πρωταθλήματος με όλα τα σωματεία!

Όπως έκανε γνωστό η ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή της καλεί όλα τα σωματεία σε νέα τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00 με σκοπό την επικοινωνία με τους εκπροσώπους των σωματείων, την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων για τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει: «Νέα τηλεδιάσκεψη διοργανώνουν η Εκτελεστική Επιτροπή και η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ με τη συμμετοχή αυτή τη φορά όλων των σωματείων δυνάμεως ΕΠΣΗ Α1 – Α2 – Β’ και Γ’ Κατηγορίας.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 18:00 με σκοπό την επικοινωνία με τους εκπροσώπους των σωματείων, την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων για τα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου.

ADVERTISING

Όλα τα σωματεία θα παραλάβουν στο επίσημο email που έχουν δηλώσει στην ΕΠΣΗ το link συμμετοχής και τις οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης.

Η συμμετοχή στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης μπορεί να γίνει μέσω laptop, tablet ή smartphone. Όλοι παρακαλούνται για καλύτερο ήχο να διαθέτουν handsfree ή ακουστικά.

Η σύνδεση μέσω του Link που θα σταλεί στο email κάθε σωματείου, θα γίνει την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου από τις 17:30 έως τις 18:00, προκειμένου να γίνει η αποδοχή της συμμετοχής του και το τσεκάρισμα από τον τεχνικό. Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 18:00.

ADVERTISING

Παρακαλούνται άπαντες να τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα όπως και τις οδηγίες συμμετοχής που θα δοθούν στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content