Ν. Μυλωνίδης: «Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα – Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»

Ο Νίκος Μυλωνίδης μίλησε στο GRANDSPORT για το νέο ξεκίνημα της καριέρας του, αναλαμβάνοντας τον πάγκο των Νέων Αλμυρού.

Ο ικανός τεχνικός έχει ήδη σηκώσει «μανίκια», πραγματοποιώντας την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, θέλοντας όπως λέει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος στα κομμάτια της τακτικής και της φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα ο Νίκος Μυλωνίδης αναφέρει πως ο στόχος της ομάδας είναι να αναδειχθούν νέα παιδιά που στο μέλλον θα αγωνιστούν στη μεγάλη ομάδα του Αλμυρού, αλλά και βαθμολογικά να γίνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα είπε: «Ξεκινήσαμε χθες με την πρώτη προπόνηση και την πρώτη γνωριμία με τα παιδιά. Αυτό που διέκρινα εγώ είναι ταλέντο. Είμαστε μία νεανική ομάδα και θα δουλέψουμε το επόμενο διάστημα πάνω σε κομμάτια τακτικής και φυσικής κατάστασης για να προσπαθήσουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Στην ομάδα υπάρχει αρκετό ταλέντο και θέλουμε αρκετά παιδιά, αν όχι όλα, να καταφέρουν μία μέρα να αγωνίζονται στη μεγάλη ομάδα. Η ανάδειξη των παιδιών και η βελτίωση τους σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο είναι ο στόχος και παράλληλα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ