Ημερίδα για την οικοτεχνία, την χειροτεχνία, την γαστρονομία από τον Δήμο Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την οικοτεχνία, την χειροτεχνία και την γαστρονομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου: «Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα την οικοτεχνία, την χειροτεχνία, την γαστρονομία και στην διασύνδεσή τους με τον τουρισμό διοργανώνουν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. ο Δήμος Ηρακλείου και Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Ζητούμενο της ημερίδας είναι ενημέρωση επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν, στην παραδοσιακή οικιακή οικονομία σχετικά με το υπάρχον θεσμικό καθεστώς, τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται σε θεσμικό επίπεδο αλλά και την ενεργή συμβολή της οικιακής οικονομίας στην τοπική ανάπτυξη και την ουσιαστική διασύνδεσης της με τουριστικό τομέα.

ADVERTISING

Την ημερίδα θα χαιρετίσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, ενώ ομιλήτρια θα είναι μεταξύ άλλων και η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Άντζελα Γκερέκου που θα αναπτύξει τη σύνδεση της ελληνικής διατροφής και των τοπικών προϊόντων με την τουριστική οικονομία».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content