Το Grandsport.gr «γυρίζει» το χρόνο πίσω και θυμάται την σεζόν 1984-1985, όπου η Θύελλα Χρυσοπηγής έφτασε κοντά τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου «Μάχης Κρήτης».
Μπορεί η ομάδα της Θύελλας να μην υπάρχει σήμερα, ωστόσο έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, φτάνοντας το 1985 μια… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας. Εκείνη την περίοδο η κάθε νίκη μετρούσε για δύο βαθμούς και η Θύελλα Χρυσοπηγής τερμάτισε δεύτερη με 27 βαθμούς, μόλις δύο πίσω από τον ΑΟ Τυμπακίου.
Τότε υπήρχαν δύο όμιλοι οι οποίοι αποτελούνταν από δέκα ομάδες ο καθένας και οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο «Μάχης Κρήτης». Στον πρώτο όμιλο, τερμάτισαν πρώτοι ο ΑΟ Τυμπακίου και η Θύελλα, ενώ στο δεύτερο ο ΠΟΑ και η Μινωική.
Στην φωτογραφία όπου απεικονίζεται η Θύελλα Χρυσοπηγής στο γήπεδο του ΠΟΑ, οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής:
Όρθιοι: Σταματάκης, Μαράκης, Αναμορλού, Γκογκόσης, Σπανός, Κάργατζης, Συντιχάκης, Τσέρος.
Καθιστοί: Κοπιδάκης, Χιώτης, Σαριδάκης, Μελαχρινός, Σαρρής και Κομψέλης.
Προπονητής: Λεμονής Νίκος.