Το… βλέμμα στον ΑΟΑΝ – Μια σημαντική επιστροφή για τον ΠΟΑ

Το βλέμμα πλέον στον ΠΟΑ είναι αποκλειστικά στραμμένο στο κρητικό ντέρμπι του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΑΟΑΝ στο Ατσαλένιο.

Μετά την σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Προοδευτικής, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, με τους Ατσαλενιώτες να στρέφονται στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Ο Κώστας Φραντζέσκος θα έχει στη διάθεση του τον Μιχαλανδρέα Νύκταρη, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας στο ματς με την αθηναϊκή ομάδα, εξέτισε και θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν στην 11αδα, έχοντας μέχρι στιγμής τρία ενενηντάλεπτα στο πρωτάθλημα.

ADVERTISING

Παράλληλα, αμφίβολος είναι ο Πέριτς, ο οποίος έχασε το παιχνίδι με την ομάδα του Κορυδαλλού λόγω τραυματισμού, με την κατάσταση του να αναμένεται να επανεκτιμηθεί σήμερα και την Παρασκευή και στο κατά πόσο θα μπορεί να αγωνιστεί.

Η μίνι προετοιμασία για το ματς με τον ΑΟΑΝ ξεκινάει σήμερα, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής, με τον ΠΟΑ να έχει στόχο την δεύτερη σερί νίκη και την τρίτη στο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ