Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής – Παναγιωταράς στο Ατσαλένιο

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΟΑ και ΑΟΑΝ θα σφυρίξει ο Παναγιωταράς από την Αθήνα, διαιτητής στο ματς του Αλμυρού με τον Εθνικό θα είναι ο Κυριακίδης από το Λασίθι, ο Ζιούτος από το Ηράκλειο θα διευθύνει το ματς της Επισκοπής με τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ ο Δρούζας από την Αργολίδα θα είναι στο παιχνίδι του Ερμή Ζωνιανών με την Προοδευτική στον Πειραιά.

Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν Σάββατο στις 16:00, εκτός από το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Ηλυσιακό που ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα.

ADVERTISING

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Επισκοπή – Ατρόμητος Πειραιά: Ζιούτος Κωνσταντίνος (Ηρακλείου), Μπλαβάκης Εμμανουήλ (Ηρακλείου), Κατσογιάννης Ηλίας Ηρακλείου

ΠΟΑ – ΑΟΑΝ: Παναγιωτάρας Γεώργιος (Αθηνών), Βαρβαντάκης Ματθαίος (Ρεθύμνου), Κελαϊδής Γέωργιος Ρεθύμνου

ADVERTISING

Αλμυρός – Εθνικός: Κυριακίδης Ρωμανός Ιωάννης (Λασιθίου), Σιγανός Αργύριος (Λασιθίου), Μαυρεδάκης Νεκτάριος (Χανίων)

Πανιώνιος – Ηλυσιακός: Μποζνός Γεώργιος (Αρκαδίας), Καρράς Άγγελος (Αχαΐας), Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος (Αχαΐας)

Περαμαϊκός – Ελλοπιακός: Γιαπιτζόγλου Χρυσοβαλάντης (Δυτικής Αττικής), Μαυρομάτης Παύλος (Δυτικής Αττικής), Ντοβόλης Ιωάννης (Εύβοιας)

ADVERTISING

Χαϊδάρι – Άρης Πετρόπουλος: Τριανταφύλλου Ραφαήλ (Αργολίδος), Λυκομήτρος Ευάγγελος (Αργολίδος), Μακρής Νικόλαος (Αργολίδος)

Προοδευτική – Ερμής Ζωνιανών: Δρούζας Χρήστος (Αργολίδος), Σερεβέτας Σπυρίδων (Αθηνών), Ανδρέου Νικόλαος (Αθηνών)

Απόλλων Σμύρνης – Αγία Παρασκευή: Αλατσάκης Γεώργιος (Πειραιώς), Κουρκουνάσιος Αθανάσιος (Πειραιώς), Μουμπογιατζόγλου Ιωάννης (Πειραιώς)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ