Όλα μηδέν στον Άγιο Νικόλαο

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η εξ’ αναβολής αναμέτρηση του ΑΟΑΝ με τον Άρη Πετρούπολης για την 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

04/10/2023 16:00
1η αγωνιστική - Γ Εθνική

ADVERTISING

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις ΑΟΑΝ και Άρης Πετρούπολης έμειναν στο 0-0, με την ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη να είναι καλύτερη και πιο απειλητική, δίχως όμως να μπορεί να εκμεταλλευτεί, μία, από τις λίγες, η αλήθεια είναι, ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στη συνάντηση.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, που τελικά ήταν και η κορυφαία της αναμέτρησης, ήρθε στο 15ο λεπτό, όταν ο Μαρτσάκης βγήκε τετ – α – τετ και από πλάγια θέση σημάδεψε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Νέα καλή στιγμή για την ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη που ήταν πιο πιεστική στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε και πάλι με τον Μαρτσάκη στο 27′, με το πλασέ του από τα δεξιά της περιοχής να φεύγει άουτ.

Πρώτη απειλή για τους φιλοξενούμενους στο 38ο λεπτό, με το σουτ του Πίσπα να περνάει αρκετά πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές με τις δύο ομάδες να δείχνουν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας όσο το παιχνίδι πλησιάζε προς το φινάλε.

ADVERTISING

ΑΟΑΝ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αρχικές συνθέσεις

Αλλαγές

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
46'
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
78'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
65'
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
87'
90'
ΔΗΜΟΦΙΛΗ