Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ν. Συριγωνάκη με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, όπου του εκτέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, λόγω πανδημίας, υψηλών τιμών καυσίμων και άλλων παραγόντων.

Ο κ. Συριγωνάκης, τόνισε ότι το επάγγελμα του οδηγού ταξί ,είναι πράγματι δύσκολο και απαιτητικό και ότι είναι απαραίτητη η στήριξη του και η επίλυση προβλημάτων που το κάνουν ακόμα δυσκολότερο και διαβεβαίωσε το Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου ότι η Περιφέρεια Κρήτης και ο ίδιος ως Αντιπεριφερειάρχης, θα είναι δίπλα τους στο μέτρο του δυνατού και των αρμοδιοτήτων του, ώστε η λειτουργία του κλάδου να γίνεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια,για οδηγούς και επιβάτες».

ADVERTISING

* Ο Νίκος Συριγωνάκης είναι Yποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» του Σταύρου Αρναουτάκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.