Αυτοψία στον «εγκαταλελειμμένο» Ξηροπόταμο από τον Μ. Καραμαλάκη

Τις γειτονιές του Ξηροπόταμου, όπου τα χρόνια, άλυτα, προβλήματα είναι πολλά, επισκέφθηκε ο Επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και Υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Καραμαλάκης μαζί με συνεργάτες του. 

Ο κ. Καραμαλάκης και οι υποψήφιοι, έτυχαν θερμής υποδοχής από κατοίκους και καταστηματάρχες, που εξέφρασαν με αγωνία τα παράπονά τους για την εγκατάλειψη της περιοχής που όπως τόνισαν ολοένα και υποβαθμίζεται. Η έλλειψη καθαριότητας, φωτισμού, πρασίνου και πάρκων, το προβληματικό δίκτυο ύδρευσης, η κακή συντήρηση των δρόμων, η άναρχη δόμηση και η κακή κατάσταση των πεζοδρομίων είναι κάποια από τα προβλήματα που όσοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή τόνισαν στον Μιχάλη Καραμαλάκη, αναφέροντας πως πιστεύουν ακράδαντα ότι την επομένη των εκλογών εκείνος θα κάνει πράξη το όραμά του για το Ηράκλειο.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των κατοίκων για ουσιαστική συζήτηση και πράξεις, από την επομένη κιόλας των εκλογών, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μετά λύπης μου άκουσα τους συμπολίτες μου να ζητούν τα αυτονόητα για την περιοχή τους. Η αγωνία τους για την επόμενη ημέρα στο Ηράκλειο, την πόλη μας, είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και την κατανοώ απόλυτα. Περπατήσαμε βήμα βήμα την περιοχή του Ξηροποτάμου για να υπογραμμίσουμε και να επικαιροποιήσουμε τα ζητήματα που τους απασχολούν. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις ανάλογα τις ανάγκες της κάθε περιοχής, με στόχο την άμεση αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό, σύγχρονο και
ευρωπαϊκό Ηράκλειο. Και πιστέψτε με, μπορούμε να το πετύχουμε».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.