Ν. Φανουράκης: «Υπερέβαλε εαυτόν η διοίκηση για να παίξουμε – Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η διοίκηση του Ασημίου αλλά και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στις Ασίτες μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Νίκος Φανουράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αποθέωσε την διοίκηση του Ασημίου για την τεράστια προσπάθεια που έκανε μέσα σε λίγες ημέρες να μπει στο μητρώο το σωματείο και να αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο, ενώ για το παιχνίδι τόνισε ότι οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να είναι συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ανέφερε για το μητρώο: «Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε από αυτό το σαββατοκύριακο. Η διοίκηση της ομάδας υπερέβαλε εαυτόν τις τελευταίες ημέρες και κατάφερε να βάλει το σωματείο στο μητρώο. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να μην τους απογοητεύσουμε».

ADVERTISING

Για το παιχνίδι: «Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Έτσι και για εμάς που παίζουμε μακριά από την έδρα μας και κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι οι Ασίτες. Πιστεύω ότι έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα σωστά και θα φανούμε έτοιμοι σε αυτή την πρώτη μάχη. Το παιχνίδι θέλει συγκέντρωση και προσοχή. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμες για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.