Μονόδρομος η νίκη

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚατσαμπά, καθώς μετά από δύο διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά.

Οι «κιτρινόμαυροι», φιλοξενούνται από τον ΠΑΝΟΜ το Σάββατο (30/09) στα Μάλια, με τον Γιώργο Φινοκαλιώτη να προετοιμάζει την ομάδα για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.

Τόσο με την Χερσόνησο στη πρεμιέρα, όσο και με τον Εργοτέλη στην 2η αγωνιστική, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας δύο ισάριθμες ήττες με σκορ 2-1, κάτι που κάνει την ανάγκη για βαθμούς μεγαλύτερη.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ, θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Σκουρέλλος» ενώ δεν θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι σίγουρα τόσο ο τιμωρημένο Ζηρδέλης, όσο και ο Μπετεινάκης που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αντίθετα, επιστρέφει κανονικά ο Τσίχλας ενώ εκκρεμεί η έκδοση του δελτίου του Πρωτοπαπαδάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...