Ολοκλήρωσε τα απαιτούμενα έγγραφα η Μινωική – «Ανυπομονούμε και έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση»

Η Μινωική ολοκλήρωσε τα χαρτιά της και αναμένει την τελική εξέταση του φακέλου ώστε να πάρει το πράσινο φως για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Τι δήλωσε ο Απόστολος Παπακώστας για τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι άνθρωποι της Μινωικής ολοκλήρωσαν σήμερα όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και αναμένει την τελική εξέταση του φακέλου της για να λάβει και τυπικά την έγκριση και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Πάντως όλα δείχνουν ότι είναι δύσκολο να εξεταστεί ο φάκελος σήμερα-αύριο, οπότε δύσκολο να προλάβει να διεξαχθεί το ματς του Σαββάτου, καθώς αύριο αναμένεται η ΕΠΣΗ να στείλει τους ορισμούς των αγώνων στην αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας Κρήτης.

ADVERTISING

Το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μετά και τις τελευταίες εξελίξεις επικοινώνησε με τον προπονητή της Μινωικής, Απόστολο Παπακώστα, ο οποίος εξέφρασε την ανυπομονησία του για να παίξει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην συμμετοχή και στον ζήλο που έδειξαν οι παίκτες του όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στην διοίκηση ότι θα καταφέρει να βάλει την ομάδα στο μητρώο και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Εμείς ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Η λειτουργεία μας είναι κανονική και περιμένουμε πως και πως να πάμε να παίξουμε παιχνίδι. Έχουμε εμπιστοσύνη στην διοίκηση ότι θα καταφέρει να μας βάλει στο πρωτάθλημα και θα ολοκληρωθεί όλο αυτό θετικά.

ADVERTISING

Αυτό που είναι στο χέρι μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα το κάνουμε καθημερινά. Είμαι ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος καθώς παρά όλες τις περιπέτειες η συμμετοχή και ο ζήλος των παικτών μου είναι απίστευτος και δεν έχω νιώσει καμία στιγμή ότι είμαστε σε αδράνεια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.