Β. Νταμπράουσκας: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες – Δεν θα είναι κανείς ικανοποιημένος με τον βαθμό»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και τις χαμένες ευκαιρίες εμφανίστηκε στην κάμερα της Cosmote TV ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Το σχόλιο για το παιχνίδι: «Δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε γκολ Δεχτήκαμε γκολ νωρίς αλλά η αντίδραση μας ήταν καλή και μέχρι το 60ο λεπτό παίξαμε καλά και με πάσινγκ γκέιμ χάνοντας ευκαιρίες.  Ειδικά στο πρώτο μέρος φτάναμε στην περιοχή του αντιπάλου εύκολα και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στην αρχή του δευτέρου είχαμε το δοκάρι, ευκαιρίες όμως δεν τις αξιοποιήσαμε.

Έχανε τις ευκαιρίες με το… τσουβάλι και δεν κέρδισε για τρίτο σερί ματς!

ADVERTISING

Ο αντίπαλος είχε αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να σκοράρει όμως μας έσωσε ο Μπάουμαν. Στο τέλος είχαμε αντεπιθέσεις από τις δύο ομάδες χωρίς να μπει κάποιο γκολ. Είναι το τρίτο παιχνίδι που αξίζαμε κάτι παραπάνω με τις ευκαιρίες που είχαμε. Πάλι γυρνάμε με τον έναν βαθμό και δεν νομίζω ότι θα είναι κανείς ευχαριστημένος όταν γυρίσουμε στο Ηράκλειο με τον βαθμό».

Τα σχόλια είναι κλειστά.