Πρωτοφανές: Η Καλαμάτα υποδεικνύει στους φιλάθλους της… ποιον να ψηφίσουν!

Δεν έχει προηγούμενο η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα, που καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν συγκεκριμένη υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές!

Υπήρξαν και στο παρελθόν φορές που ομάδες στήριξαν με τον τρόπο τους, άμεσα ή έμμεσα, συγκεκριμένα πρόσωπα στις εκλογές, ωστόσο η ΠΑΕ Καλαμάτα το πήγε στην… επόμενη πίστα. Με ανακοίνωσή της η “Μαύρη Θύελλα” κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας «να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού» στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές!

Πιο αναλυτικά σημείωνε πως: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και σε θέματα που αφορούν την πρόοδο και την ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Γι’ αυτό και στις Περιφερειακές εκλογές στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού.

ADVERTISING

Καλεί δε τους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να στηρίξουν έμπρακτα την υποψηφιότητα του κ. Πτωχού και του εύχεται καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές».

Μία ανακοίνωση που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φίλων της Καλαμάτας στα social media. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία νέα τοποθέτηση, όπου η ΠΑΕ ανέφερε ότι:  «Η ΠΑΕ Καλαμάτα και ο πρόεδρος της Γιώργος Πρασσάς ούτε αναγκάζουν, ούτε επιβάλλουν τι θα ψηφίσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος μας ο οποίος μένει στις ΗΠΑ, σαν ομογενής έχει ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη για την πατρίδα του και πάντα θα είναι δίπλα στους Μεσσήνιους πολιτικούς που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο μας.
Στήριξη σε Μεσσήνιους που ασχολούνται με τα κοινά της πατρίδας μας, σημαίνει πολλαπλά οφέλη για όλους»!

 

ADVERTISING

Πηγή sdna

Τα σχόλια είναι κλειστά.