Ο ιστορικός πρώτος σκόρερ του Γιούχτα στη SL2, Β. Αλεξόπουλος στο «Κ» το Καλό»! (vid)

Ο πρώτος παίκτης που σκόραρε για τον Γιούχτα σε επαγγελματική κατηγορία, Βαγγέλης Αλεξόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή το «Το «Κ» το Καλό» με τους Κώστα Μεταξάκη και Κώστα Παπαδόπουλο και μίλησε για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, αλλά και συνολικά τη χρονιά της ομα΄δας των Αρχανών.

Ο Β. Αλεξόπουλος που ήταν καθοριστικός στην πρώτη νίκη της ομάδας των Αρχανών, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον Γιούχτα, τον στόχο της νέας σεζόν στη Super League 2, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Καλαμάτα.

Δείτε το σχετικό απόσπαμα:

ADVERTISING

Αναλυτικά είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα μπήκε με το δεξί στις επαγγελματικές κατηγορίες και πήρε μία σημαντική νίκη. 

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το ναι στην πρόταση του Γιούχτα: «Για να πω την αλήθεια είχα μιλήσει με τον μάνατζερ μου και μου είχε πει τα καλύτερα για τον κ. Τουτζάρη. Μετά ρώτησα και έμαθα ότι η διοίκηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο και υπάρχει όρεξη για δουλειά. Όταν ήρθα είδα πολύ καλές εγκταστάσεις και οι άνθρωποι εδώ προσπαθούν για το καλύτερο».

ADVERTISING

Για τον στόχο της ομάδας: «Πιστεύω ότι στόχος της ομάδας έιναι η παραμονή και να χτίσει για το μέλλον. Όσο αφορά εμένα θέλω να έχω τους καλύτερους αριθμούς για να βοηθήσω την ομάδα.

Για το ματς με τον Διαγόρα: «Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σε ένα ματς με δύσκολες καιρικές συνθήκες και αφόρητη ζέστη. Παρόλα αυτά αντεπεξήθαμε με σοβαρότητα, ήμασταν κοντά σε αυτά που δουλεύουμε και πήραμε μία δίκαιη και εύκολη μπορώ να πω νίκη. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και πιο νωρίς, αλλά όπως δείχνει το 2-0, ήταν μία καθαρή νίκη».

Για το ματς με την πρώην ομάδα του Καλαμάτα που ακολουθεί: «Εμένα δεν μου λέει κάτι, τώρα ανήκω στον Γιούχτα. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, θα πάμε εκεί να κάνουμε τον αγώνα μας:

ADVERTISING

Για τον κόσμο του Γιούχτα και το μήνυμα του: «Ο κόσμας μα υποστήριξε και έχει μεγάλη όρεξη να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και γι’ αυτό δουλεύουμε για να τον ευχαριστήσουμε, αλλά και τους παράγοντες. Θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίξει. Είναι μία πολύ οργανωμένη προσπάθεια για την κατηγορία, θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο και να κάνουμε μία καλή πορεία».

Για το φαβορί της κατηγορίας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να χρίσω φαβορί μετά την πρώτη αγωνιστική, θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα μετά την πέμπτη, έκτη αγωνιστική».

Τα σχόλια είναι κλειστά.