«Μέσα στο Ατσαλένιο δεν πρέπει να περάσει κανείς – Κατάθεση ψυχής!»

Το μήνυμα των φίλων του ΠΟΑ για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν κόντρα στον Άρη Πετρούπολης το μεσημέρι της Κυριακής.

Παράλληλα, καλούν τον κόσμο να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν τη προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Επιστρέψαμε λοιπόν, εκεί που πραγματικά ανήκουμε, στα Εθνικά Πρωταθλήματα της χώρας, εκεί που επιβάλλεται να καπαρώσουμε μια μόνιμη θέση (για ποικίλους λόγους, ζωτικής σημασίας για το Σωματείο μας) μέχρι κάποια στιγμή να . . . αγγίξουμε το όνειρο (!?)

ADVERTISING

Επιστρέψαμε στην Γ’ Εθνική με τον ιδανικότερο τρόπο μετά και το διπλό  που πήραμε, μέσα στην Αγ.Παρασκεύη. Όμως ο δρόμος είναι μακρύς και παρά πολύ δύσκολος για την συνέχεια και «διπλά» σαν και αυτά της προηγούμενης εβδομάδας, πρέπει να τα «χρυσώνεις» με νίκες στην έδρα σου, ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής μας στην κατηγορία

Πρώτο εντός εδράς παιχνίδι του Π.Ο.Α μας, την ερχόμενη Κυριακή και η ομάδα της καρδιάς μας, χρείαζεται τη στήριξη μας, χρείαζεται τη δυναμίκη μας παρουσία πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος μας έχει στο ρόστερ του σε ένα μέγιστο ποσοστό, παίχτες από SuperLeague 2 και τριπλάσιο budget από εμάς!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τον βαθμό δυσκολίας που θα υπάρξει την Κυριακή, με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης (που θεωρείται μαζί με τον Πανιώνιο, υποψήφος για να στεφθεί Πρωταθλητής) όμως μέσα στο Ατσαλένιο δεν πρέπει να περάσει κανείς ένα εύκολο απόγευμα, αρκεί και εμείς να είμαστε εκεί στο κάγκελο, δίπλα στην ομάδα για να συμβάλλουμε τα μέγιστα ώστε να υπάρξει μια ευτυχή κατάληξη για εμάς!

ADVERTISING

ΟΛΟΙ μαζί λοιπόν με εμφατικό τρόπο, να οδηγήσουμε τον Π.Ο.Α μας, στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών σε αυτή την παρά πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει την Κυριακή.

Άπαντες ,αλλά κυρίως οι παίχτες μας, επιβάλλεται να καταθέσουμε την ψυχούλα μας αλλά και την ποιότητα μας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην κερκίδα αντίστοιχα ώστε να βγούμε νικητές από αυτή την μάχη … του Δαβιδ με τον Γολιαθ

Κατάθεση ΨΥΧΗΣ λοιπόν, ΠΟΑΡΑ !

ADVERTISING

* Π.Ο.Α – Αρης Πετρούπολης (γήπεδο Ατσαλένιου) στις 16:00 με διαιτητή . . . τον αξέχαστο και πολυαγαπήμενο μας Μιχάλη Ταμπουρατζή (το νου σου, Μιχαλιό!)».

Τα σχόλια είναι κλειστά.