Τελειώνει τον Μπένετ ο Μπαλτάκος

Η απόφαση του Στιβ Μπένετ να ορίσει Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ φέρνει το τέλος του από την κεφαλή της ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρει πως μετά τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι της Αθήνας, αλλά και μετά από την ίδια απόφαση στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, συγκαλεί έκτακτα την επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου με θέμα την αποπομπή του Άγγλου αρχιδιαιτητή.

Αναλυτικά η δήλωσή του Τάκη Μπαλτάκου:

ADVERTISING

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σε σχέση με τους ορισμούς των αξιωματούχων διαιτησίας στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής της SL1.

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητή ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.
Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.