Η ξεχωριστή σχέση Β. Κάββαλου και Μ. Παπαματθαιάκη

Η σχέση του Βαγγέλη Κάββαλου με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη ήταν από αυτές που μόνο ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο μπορούν να χαρίσουν.

Η απροσδόκητη απώλεια του Βαγγέλη Κάββαλου εξακολουθεί να προκαλεί θλίψη σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κρήτης. Άπαντες έχουν να πουν τα καλύτερα για έναν εξαιρετικό άνθρωπο που με τη συμπεριφορά του και το ήθος του ξεχώριζε μέσα στον χώρο.

Πολλές οι δυνατές σχέσεις και φιλίες που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του με το άθλημα. Μία από τις πιο ξεχωριστές, αυτή με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στον Ερμή Ζωνιανών και αργότερα στον Αλμυρό, δημιουργώντας μία φιλία, από αυτές που σφυρηλατούνται μόνο μέσα στο ποδόσφαιρο. Μία σχέση αγάπης – αλληλοεκτίμησης και σεβασμού που κράτησε μέσα στην πορεία των ετών.

ADVERTISING

Το «αντίο» του έμπειρου προπονητή στον καλό του φίλου, Βαγγέλη Κάββαλο είχε συγκινήσει. Άλλωστε οι αξέχαστες στιγμές ανάμεσα στους δύο φίλους ήταν αμέτρητες εντός και εκτός γηπέδου. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ του 2022, όταν ο Βαγγέλης Κάββαλος οδήγησε την ομάδα του Γαζίου στον τίτλο, καθώς ο Μ. Παπαματθαιάκης έλειπε από τον πάγκο λόγω τιμωρίας, με τους δύο να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και να συνεργάζονται άψογα.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Επισκοπής ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, επισκέφτηκε το «σπίτι» του Βαγγέλη Κάββαλου, την έδρα του αγαπημένου του, Ερμή Ζωνιανών, σε μία στιγμή έντονη συναισθηματικά για τον έμπειρο προπονητή. Το γεγονός ότι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο ήταν ίσως μία όμορφη εξέλιξη, καθώς ο Μ. Παπαματθαιάκης είναι δεδομένο πως δεν ήθελε να «πληγώσει» τον καλό του φίλο, που είναι δεδομένο πως παρακολουθούσε από ψηλά…

Γιατί στο τέλος της ημέρας, πάνω από τις νίκες, τους τίτλους και τις επιτυχίες, το ποδόσφαιρο είναι οι ξεχωριστές σχέσεις που δημιουργεί, οι οποίες κρατάνε στο χρόνο και δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα άλλο…

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.