Τιμά την ιστορία του με επετειακό σήμα ο Ανθεστίων (pic)

Η σεζόν 2023/24 είναι πολύ ξεχωριστή για την ομάδα του Θραψανού η οποία συμπληρώνει 40 χρόνια ιστορίας.

Τέσσερις δεκαετίες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα που ο Ανθεστίων είναι επίσημα καταγραμμένος, συμμετέχοντας στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Στο πλαίσιο των εορτασμών, το ιστορικό σωματείο θα έχει αυτή τη σεζόν επετειακό σήμα, ως φόρο τιμής στην ιστορία και το παρελθόν του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ποδοσφαιρική σεζόν 2023-24 είναι πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή για τον Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού.

ADVERTISING

Όχι για όσα θα φέρει σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά γιατί ολοκληρώνει ένα «κύκλο» τεσσάρων δεκαετιών, από την ημέρα που το σωματείο μας είναι επίσημα καταγεγραμμένο με απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

Με αριθμό μητρώου 821, άρχισε το 1983 να γράφεται η ιστορική διαδρομή της ομάδας μας, συμμετέχοντας και στα οργανωμένα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί, ότι ιστορικά καταγράφεται η παρουσία του Ανθεστίωνα σε αγώνες ποδοσφαίρου και στα μεταπολεμικά χρόνια τη δεκαετία του ’60, σε διαφορετική μορφή πρωταθλημάτων από τη σημερινή.

ADVERTISING

Μια βαριά κληρονομιά και μια ιστορία, που κάθε της σελίδα έχει γραφτεί με αγάπη, μεράκι και αίσθημα ευθύνης προς το σωματείο και το χωριό μας.

40 χρόνια ζωής, με πολλά συναισθήματα, συγκίνηση και μια μεγάλη ευθύνη για το μέλλον!
Ως ελάχιστη τιμή και ανταπόδοση, σ’ αυτούς που για χρόνια ολόκληρα μόχθησαν και μοχθούν, για να είναι ο Αθλητικός

Όμιλος Θραψανού «Ανθεστίων» ο ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος του χωριού μας, η σημερινή διοίκηση αποφάσισε σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν να χρησιμοποιείται το επετειακό σήμα.

ADVERTISING

Με σεβασμό στο παρελθόν και στις ρίζες μας, θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι.

Με ταπεινότητα, ενότητα και αγάπη για την ομάδα που υπηρετούμε. Όχι μόνο η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά όλοι μαζί οι απανταχού Θραψανιώτες και οι φίλοι της ομάδας μας!».

Το σήμα:

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.