Φιλική ματσάρα με οκτώ γκολ για Νέους Ηροδότου και Θέρισσο

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν οι δύο ομάδες σε όσους τους παρακολούθησαν την Τετάρτη το απόγευμα (20/09) στη Νέα Αλικαρνασσό, δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δημήτρης Τριβιζαδάκης και Ανδρέας Κουτσάκης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα με τις δύο ομάδες να… γνωρίζουν η μία την άλλη πριν και το επίσημο παιχνίδι τους στο πρωτάθλημα την 2η αγωνιστική στο «Γιάννης Σκουρέλλος».

Συγκλονιστική η εξέλιξη της φιλική; αναμέτρησης, οι ταλαντούχοι «μπλε» προηγήθηκαν με 2-0 και 3-1, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3, πήραν κεφάλι για πρώτη φορά στο σκορ (3-4) με τους γηπεδούχους να κάνουν το 4-4 (3-2 το ημίχρονο). Δύο γκολ για τους Νέους Ηροδότου πέτυχε ο Τσιμπινός με όμορφα πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή, ενώ για τη Θέρισσο τρεις φορές σκόραρε ο Ζγούρι (με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, πλασέ μέσα στην περιοχή, απευθείας φάουλ στο παράθυρο) και μια ο Κοκοσάλης με πέναλτι (σκαφτό).

ADVERTISING

Νέοι Ηροδότου: Τζάφα, Ζυγούρης, Λυμνιωτάκης, Μπλεδάκης, Κουρουκιαβούρης, Σχοινάκης, Μαυραντωνάκης, Σέφα, Τσιμπινός, Κυπριωτάκης, Μιχελάκης.

Έπαιξαν και οι: Γκαράλης, Μαρκάκης, Τόλης, Καλαμιώτης, Γιαλοντζάκης, Ψιμόπουλος, Σουέντ, Κεφαλούκος.

Θέρισσος: Φθενάκης, Αλεξάκης Λ., Παπουτσάκης, Καπετανάκης, Κάλας, Γκίκας, Αλεξάκης Μ., Ζγούρι, Καράνταγλης, Σκούρας, Μουλακάκης.

ADVERTISING

Έπαιξαν και οι: Κοκοσάλης, Μυτάρας, Θεοδοσάκης, Μαυροφοράκης.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.