Η ΕΠΣ Καρδίτσας ευχαρίστησε την ΕΠΣ Ηρακλείου για την αποστολή αγάπης

Με ανακοίνωση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου για την αποστολή αγαθών πρώτης ανάνγκης για τους πλημμυροπαθείς το νομού.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η ΕΠΣ Καρδίτσας ευχαρίστησε Τζώρτζογλου, Κουτεντάκη, Φινοκαλιώτη, Συριγωνάκη καθώς και τα σωματεία με τα μέλη της ΕΠΣΗ για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, τον Πρόεδρο της κ. Νίκο Τζώρτζογλου, τον αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Πλούταρχο Κουτεντάκη, την Πρόεδρο Γυναικείου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου κα Εμμανουέλα Φινοκαλιώτη, τον Αντιπεριφερεάρχη Κρήτης κ. Νίκο Συριγωνάκη καθώς και τα σωματεία-μέλη της Ε.Π.Σ.Η. και τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας και την αποστολή αγαθών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς του Νομού μας.

ADVERTISING

Μία νταλίκα αγάπης γεμάτη με εκατοντάδες εμφιαλωμένα νερά, τυποποιημένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και ρουχισμό έφτασε χθες το απόγευμα και παραδόθηκε στους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς του Παλαμά Καρδίτσας.

Οι Ηρακλειώτες μας έδειξαν για ακόμη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και την ευαισθησία που τους διακρίνει. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δε σταματούν ποτέ»!

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.