Ξεκινάει για Θεσσαλία η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ» της ΕΠΣΗ!

Ήταν πράγματι συγκινητική η ευαισθητοποίηση και το αίσθημα αλληλεγγύης που έδειξε το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ» που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες στις περιοχές της Θεσσαλίας.

Σε συνεργασία με την ΕΠΣ Καρδίτσας η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ» ξεκινά απόψε, γεμίζοντας ένα φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διαρκείας, κλινοσκεπάσματα, ρούχα, απολυμαντικά είδη κλπ. Η νταλίκα φεύγει σήμερα από Ηράκλειο ώρα 21:00 με πλοίο των Μινωικών γραμμών «χορηγία η μεταφορά από τις Μινωικές γραμμές» και παραδίδεται αύριο περίπου ώρα 12:00 στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας και στον πρόεδρο Αλέξανδρο Σφήκα ο οποίος θα έχει την φροντίδα για να τα διανείμει στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας της περιοχής..

Στο κάλεσμα της ΕΠΣΗ γι’ αυτή την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ» ανταποκρίθηκαν άμεσα όλα τα σωματεία του νομού Ηρακλείου, ο ποδοσφαιρικός κόσμος, επιχειρηματίες, φίλαθλοι!  Μάλιστα η Ένωση δεν έκρυψε την ικανοποίηση της για την ανταπόκριση του κόσμου γράφοντας: «Σας ευχαριστούμε όλους… γιατί όλοι μαζί μπορούμε»!

ADVERTISING

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ηρακλείου θα σταλεί και δεύτερη νταλίκα τις επόμενες μέρες στην οποία θα υπάρχει το ενδυματολογικό για να ντυθούν όλα τα 67 ερασιτεχνικά σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας…
Συντονίστρια σε όλη αυτή την προσπάθεια η Πρόεδρος γυναικείου ποδοσφαίρου τις ΕΠΣΗ Εμμανουέλα Φινοκαλιώτη μαζί με τον αναπληρωτή Πρόεδρο Πλούταρχο ΚουτεντάκηClick to Hide Advanced Floating Content