«Μέσα» Μπάουμαν και Γκλάζερ – Με απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ στη Λαμία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας.

Για πρώτη φορά, ο Βάλντας Νταμπράουσκας, συμπεριέλαβε τους Νόαμ Μπάουμαν και Νταν Γκλάζερ, οι οποίοι ετοιμάζονται για το ντεμπούτο τους με τους «ασπρόμαυρους».

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ριέρα, Μοσκέρα και Χριστογεώργος, λόγω προβλήματος τραυματισμών, ενώ αποκλείστηκαν και οι Θεοδοσουλάκης, τραυματίας και Κουτεντάκης και Σημαντήρακης. Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Baumann, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Abanda,Thorarinsson, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Bakic, Neira, Toral, Phellype, Dicko.

ADVERTISING

Η σχετική ενημέρωση: «Με τους Noam Baumann και Dan Glazer να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (16/9) εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις.

ADVERTISING

Ο Adrian Riera αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού, ενώ ο Harold Mosquera αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο στο τέλος της προπόνησης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί. Ο Νίκος Χριστογεώργος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης και οι Τίτος Κουτεντάκης και Ηλίας Σημαντηράκης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ