Στ. Σκουλούδης: «Τα πάντα για να βοηθήσω το Άλογο Μαλεβιζίου»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αλόγου Μαλεβιζίου παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Στέλιος Σκουλούδης. 

Ο ικανός ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Αλόγου και τη νέα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ. Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στις γνωριμίες που έχει με το σωματείο και τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει γρήγορα τον στόχο της παραμονής.

Σπουδαία κίνηση με Σκουλούδη το Άλογο Μαλεβιζίου!

ADVERTISING

Τέλος δεν ξέχασε και τον Μοχό ευχαριστώντας τους ανθρώπους για την συνεργασία που είχαν, ενώ ευχήθηκε η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στο Άλογο Μαλεβιζίου. Είναι μια ομάδα η οποία έχει παράγοντες και παίκτες που τους γνωρίζω αρκετό καιρό και έχουν φτιάξει ένα τρομερό κλίμα και μια παρέα που χαίρεσαι να βρίσκεσαι. Θέλω από την μεριά μου να προσφέρω τα πάντα στο Άλογο προκειμένου να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου για να πετύχουμε την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία».

ADVERTISING

Για τον Μοχό: «Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Μοχού για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Μαζί ζήσαμε σπουδαίες στιγμές με αποκορύφωμα την περυσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια των ερασιτεχνικών κατηγοριών. Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους σε ένα υγιής σωματείο. Τους εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον και καλή πορεία στην Α1 ΕΠΣΗ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ