Γ. Βλατάς: «Να… παντρέψουμε τους έμπειρους με τα νέα παιδιά – Ο Ανθεστίων έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Η τοποθέτηση του προπονητή του Ανθεστίωνα, Γιώργου Βλατά με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως η προετοιμασία είχε αρκετά ζητήματα για την ομάδα του, όμως το τελευταίο διάστημα έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ και η ομάδα του Θραψανού να είναι πανέτοιμη για το ξεκίνημα της σεζόν, που την βρίσκει αντιμέτωπη με τον Ρωμανό.

Παράλληλα ο Γιώργος Βλατάς είπε πως είναι στο DNA του Ανθεστίωνα να πρωταγωνιστεί, δηλώνοντας πως αυτό που στοχεύουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να «παντρέψουν» τους έμπειρους με τους νεότερος παίκτες, ώστε να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά με υγεία, πάνω από όλα και να είμαστε μέσα στα γήπεδα. Τώρα όσον αφορά την ομάδα μου, η προετοιμασία είχε αρκετά προβλήματα, όμως τις τελευταίες δύο εβδομάδες έγινε μεγάλη προσπάθεια και έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ και θα προσπαθήσουμε στην έναρξη της χρονιάς με έναν δυνατό αντίπαλο να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ανθεστίων έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, είναι στο DNA του. Μετά από μια μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ, έχοντας βάλει στο ρόστερ νεαρούς παίκτες, θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε τους έμπειρους μας με τα νέα παιδιά και να φανούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ