Χρ. Ορφανουδάκης: «Να είμαστε ένα σκαλί πάνω – Από τις ιστορικότερες ομάδες της Κρήτης ο Εργοτέλης»

Με αφορμή την πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ. ο προπονητής των Μοιρών, Χρήστος Ορφανουδάκης μίλησε στο GRANDSPORT, για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη, έκανε το γενικό του σχόλιο για το πρωτάθλημα, ενώ έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς για την ομάδα του.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» θα είναι δύσκολο, δεδομένου του χρονικού σημείου στη σεζόν, όμως οι Μοίρες θα παλέψουν για κάτι καλό.

Για το πρωτάθλημα ανέφερε πως είναι πολύ ενδιαφέρον, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, ενώ για τους στόχους της ομάδας τόνισε πως θέλει να ανέβει ένα σκαλί πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία και να πετύχουν ότι έχουν θέσει ως στόχο. Από κει και πέρα όσον αφορά την πρεμιέρα, εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις ιστορικότερες ομάδες τις Κρήτης, σίγουρα θα είναι δύσκολο για εμάς δεδομένου του χρονικού σημείου, είμαι όμως σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Για την γενική εικόνα του πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον, διότι όλες η ομάδες έχουν ενισχυθεί, πιστεύω ότι τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι οριακά . Όσον αφορά τους στόχους αυτό που θέλουμε να πετύχουμε ως σύνολο είναι μέσα από τη διαδικασίας της προπόνησης και τις ανάλυσης να είμαστε ένα σκαλί πάνω σε απόδοση από εβδομάδα σε εβδομάδα, να βελτιωνόμαστε στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού και βάση αυτού και εφόσον είμαστε υγιείς, θα καθορίσουμε και το στόχο του που μπορεί να καταλήξει αυτή η ομάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ