Φιλική νίκη για τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου!

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις προπονήσεις με ένα καλό φιλικό είχαν Παναθηναϊκός Ηρακλείου και Τηγανίτης, με τους πράσινους να επικρατούν με 4-0.

Ο Παναγιώτης Λαδουκάκης είδε τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, κρατώντας τα θετικά αλλά και τα αρνητικά από την παρουσία τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ώστε να τα βελτιώσει το σωματείο και να το παρουσιάσει πανέτοιμο στην δύσκολη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Από την άλλη στον Τηγανίτη που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία διασκέδασαν την αναμέτρηση και θα προσέξουν στην συνέχεια να διορθώσουν ότι δεν έκαναν καλά, έχοντας ωστόσο το χρόνο, αφού το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΗ δεν ξεκινάει άμεσα.

ADVERTISING

Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο Τιγγίρης για τον Παναθηναϊκό Ηρακλείου για να έρθει ο Χαϊντίνι να σκοράρει δύο ακόμα τέρματα κάνοντας το 3-0. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Τζιρίτας.

Παναθηναϊκός Ηρακλείου:  Ράδοβιτς, Βασιλάκης, Ζαχαράκης, Σιαπλαούρας, Κορνελάκης, Τσαγκαράκης, Τιγγίρης, Τζιρίτας, Χαϊντίνι, Γεραράκης, Φουντουλάκης.

Έπαιξαν και οι: Γραμματικάκης, Σταυρακάκης, Παπαδόπουλος, και τρείς ποδοσφαιριστές υπό δοκιμίν.

ADVERTISING

Τηγανίτης: Φανταλάκης, Βαϊραμάκης, Γιαννούδης, Δημητρακόπουλος, Σπανάκης, Ευθυμιάδης, Ανδρεόπουλος, Ράπτης, Λιάκος,  Ορφανουδάκης, Τζανής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ