Ενίσχυση στο ιατρικό επιτελείο για τις ομάδες «Κ» του ΟΦΗ

Έχοντας στόχο την ενίσχυση του ιατρικού επιτελείου στα τμήματα υποδομής ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμα γιατρούς.

Ο λόγος για τους Γιώργο Βασιλάκη και Φάμπιο Πικάρντι. Οι δύο ορθοπεδικοί θα ενισχύσουν το ιατρικό επιτελείο της ομάδας στο πλαίσιο της πλήρους ενίσχυσης των τμημάτων υποδομής.

Το βιογραφικό του Φάμπιο Πικάρντι

ADVERTISING

Ο Fabio Picardi κατάγεται από την Νάπολη της Ιταλίας. Είναι Χειρουργός Ορθοπαιδικός, με ειδίκευση στην επανορθωτική χειρουργική, την τραυματολογία και τις αθλητικές κακώσεις. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου «Universita degli Studi Di Napoli Federico Secondo». Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο καθώς και στην Ορθοπαιδική κλινική του Π.Α.Γ.Ν.Η όπου απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας “Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας”. Το 2019 απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας και έκανε μετεκπαίδευση στο Metropolitan Hospital. Από τον Απρίλιο του 2020 και για δύο χρόνια διετέλεσε Επιμελητής Β’ Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας.

Το βιογραφικό του Γιώργου Βασιλάκη

Ο Γιώργος Βασιλάκης είναι χειρουργός ορθοπαιδικός, με ειδικότητα στην ορθοπεδική & τραυματολογία. Σπούδασε στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου “Universita degli studi di Roma la Sapienza” στην Ρώμη, εκπαιδεύτηκε στη χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ειδικεύτηκε στην ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Εξειδικεύεται στην επανορθωτική χειρουργική ισχύου και γόνατος, την αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, τη θεραπεία παθήσεων της σπονδυλικής στήλης και ώμου καθώς επίσης και την αντιμετώπιση παθήσεων της άκρας χείρας και την παιδοορθοπαιδική.Click to Hide Advanced Floating Content